Training / opleiding

Werken met de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Wilde Kastanje helpt professionals de stappen van de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling als kompas te gebruiken bij zorgwekkende signalen.

Je verbetert je vaardigheden in het voeren van gesprekken met betrokkenen. Ook leer je beter samenwerken met andere professionals bij zorgwekkende signalen.

Met deze training ken je en begrijp je de stappen van de Meldcode, en ontdek je hoe de Meldcode jouw houvast geeft bij de dilemma’s die je tegenkomt in je werk. Zodat je met elkaar het verschil kan maken.

DE ONDERWERPEN ZIJN BESCHIKBAAR IN DE TRAINING SMALL, MEDIUM, LARGE EN EXTRA LARGE. WIJ HOUDEN PER FORMAAT EEN BASIS AANTAL STUDIEUREN AAN OM JOU HET BESTE RESULTAAT TE BIEDEN. WANNEER HET ONDERWERP EN GROEPSGROOTTE IS GEKOZEN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP. TWIJFEL JE EN WIL JE OVERLEGGEN? WILDE KASTANJE ONDERZOEKT GRAAG MET JE DE MOGELIJKHEDEN. IN EEN OFFERTE WORDEN DE KOSTEN INZICHTELIJK GEMAAKT.


sMin. 2 DagdelenMaximaal 10 Deelnemers

mMin. 2 Dagdelen11 Tot 18 Deelnemers

l*Min. 75 Minuten Max. 2,5 Uur18 Tot 50 Deelnemers

xl*Min. 60 minuten Max 1,5 Uur50 Tot 250 Deelnemers

*OOK GESCHIKT ALS OPSTART VOOR VERDIEPINGSTRAINING

Naast onze basisformaten bieden wij ook begeleide intervisie en wordt elke training aangeboden in de vorm van een opleiding.

Bel of mail direct voor training / opleiding

neem contact op vraag aan
^