Training / opleiding

Stevig Ouderschap verpleegkundigen & opvoedondersteuners

Wilde Kastanje is onderdeel van de vierdaagse basisopleiding van Stevig Ouderschap. Na de basisopleiding scholen de verpleegkundigen zich minimaal 2 keer per jaar bij om Stevig Ouderschap te mogen blijven uitvoeren. Wilde Kastanje heeft hiervoor een aanbod ontwikkeld. In de training komen alle thema’s aan bod die Stevig Ouderschap verpleegkundigen en opvoedindersteuners van de JGZ kunnen tegenkomen.

In de training leer je ook wanneer en hoe je kunt samenwerken met ketenpartners. Als je werkt vanuit een oplossingsgerichte benaderingswijze, integreren we deze gespreksvaardigheden in de training.

DE ONDERWERPEN ZIJN BESCHIKBAAR IN DE TRAINING SMALL, MEDIUM, LARGE EN EXTRA LARGE. WIJ HOUDEN PER FORMAAT EEN BASIS AANTAL STUDIEUREN AAN OM JOU HET BESTE RESULTAAT TE BIEDEN. WANNEER HET ONDERWERP EN GROEPSGROOTTE IS GEKOZEN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP. TWIJFEL JE EN WIL JE OVERLEGGEN? WILDE KASTANJE ONDERZOEKT GRAAG MET JE DE MOGELIJKHEDEN. IN EEN OFFERTE WORDEN DE KOSTEN INZICHTELIJK GEMAAKT.


sMin. 2 DagdelenMaximaal 10 Deelnemers

mMin. 2 Dagdelen11 Tot 18 Deelnemers

Naast onze basisformaten bieden wij ook begeleide intervisie en wordt elke training aangeboden in de vorm van een opleiding.

Bel of mail direct voor training / opleiding

neem contact op vraag aan
^