Training / opleiding

Signaleren en Handelen volgens Meldcode KNMG

Wilde Kastanje helpt doktersposten, afdelingen van ziekenhuizen en huisartsenpraktijken om de stappen van de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling volgens het KNMG als kompas te gebruiken bij zorgwekkende signalen.

Je krijgt in deze training praktische helderheid over de stappen van de Meldcode. En je leert de mogelijkheden van de Meldcode voluit te benutten in de praktijk. Je vergroot je vaardigheden in hoe je binnen jouw taak en functie gesprekken voert rondom zorgwekkende signalen. Ook leer je hoe je intern en extern kunt samenwerken met professionals met meer expertise.

Belangrijk onderdeel van de scholing is de kindcheck. Zodat jij als medisch professional vanuit jouw kennis en expertise ook bijdraagt aan de veiligheid van kinderen.

DE ONDERWERPEN ZIJN BESCHIKBAAR IN DE TRAINING SMALL, MEDIUM, LARGE EN EXTRA LARGE. WIJ HOUDEN PER FORMAAT EEN BASIS AANTAL STUDIEUREN AAN OM JOU HET BESTE RESULTAAT TE BIEDEN. WANNEER HET ONDERWERP EN GROEPSGROOTTE IS GEKOZEN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP. TWIJFEL JE EN WIL JE OVERLEGGEN? WILDE KASTANJE ONDERZOEKT GRAAG MET JE DE MOGELIJKHEDEN. IN EEN OFFERTE WORDEN DE KOSTEN INZICHTELIJK GEMAAKT.


sMin. 2 DagdelenMaximaal 10 Deelnemers

mMin. 2 Dagdelen11 Tot 18 Deelnemers

l*Min. 75 Minuten Max. 2,5 Uur18 Tot 50 Deelnemers

xl*Min. 60 Minuten Max 1,5 Uur50 Tot 250 Deelnemers

*ALS OPSTART VOOR VERDIEPINGSTRAINING

Naast onze basisformaten bieden wij ook begeleide intervisie en wordt elke training aangeboden in de vorm van een opleiding.

Bel of mail direct voor training / opleiding

neem contact op vraag aan
^