Training / opleiding

Samen Werken aan Veiligheid

Wilde Kastanje helpt samenwerkingsverbanden waarin verschillende disciplines met elkaar samenwerken aan veiligheid; samenwerkingsverbanden die in een gemeente of regio vormgeven aan afspraken in de praktijk.

Je leert tijdens deze scholing beter samenwerken, door de afspraken vanuit de praktijk op elkaar af te stemmen. Je vergroot je vaardigheden in gespreksvoering met diverse betrokkenen. Ook leer je multidisciplinair samenwerken en handelen in situaties van huiselijk geweld en kindermishandeling.

DE ONDERWERPEN ZIJN BESCHIKBAAR IN DE TRAINING SMALL, MEDIUM, LARGE EN EXTRA LARGE. WIJ HOUDEN PER FORMAAT EEN BASIS AANTAL STUDIEUREN AAN OM JOU HET BESTE RESULTAAT TE BIEDEN. WANNEER HET ONDERWERP EN GROEPSGROOTTE IS GEKOZEN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP. TWIJFEL JE EN WIL JE OVERLEGGEN? WILDE KASTANJE ONDERZOEKT GRAAG MET JE DE MOGELIJKHEDEN. IN EEN OFFERTE WORDEN DE KOSTEN INZICHTELIJK GEMAAKT.


sMin. 2 DagdelenMaximaal 10 Deelnemers

mMin. 2 Dagdelen11 Tot 18 Deelnemers

l*Min. 75 Minuten Max. 2,5 Uur18 Tot 50 Deelnemers

xl*Min. 60 Minuten Max 1,5 Uur50 Tot 250 Deelnemers

*ALS OPSTART VOOR VERDIEPINGSTRAINING

Naast onze basisformaten bieden wij ook begeleide intervisie en wordt elke training aangeboden in de vorm van een opleiding.

Bel of mail direct voor training / opleiding

neem contact op vraag aan
^