Training / opleiding

Praten met kinderen

Wilde Kastanje helpt je bij opvallend gedrag van een kind met het kind in gesprek te gaan. Je leert je helder te positioneren en aan te sluiten bij de beleving van het kind. Zodat het kind kan vertellen wat hem of haar het meeste bezighoudt.

Je vergroot je vaardigheden in gespreksvoering met kinderen en jongeren en je leert omgaan met dilemma’s rondom loyaliteit en vragen rondom geheimhouding. Expliciet onderdeel van de scholing is hoe en wanneer je gaat samenwerken met andere professionals en hoe je daarbij de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling benut. Je onderzoekt hoe je met ouders en eventueel deskundige collega’s samen kan handelen om een veilige en gezonde omgeving te creëren voor het kind.

DE ONDERWERPEN ZIJN BESCHIKBAAR IN DE TRAINING SMALL, MEDIUM, LARGE EN EXTRA LARGE. WIJ HOUDEN PER FORMAAT EEN BASIS AANTAL STUDIEUREN AAN OM JOU HET BESTE RESULTAAT TE BIEDEN. WANNEER HET ONDERWERP EN GROEPSGROOTTE IS GEKOZEN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP. TWIJFEL JE EN WIL JE OVERLEGGEN? WILDE KASTANJE ONDERZOEKT GRAAG MET JE DE MOGELIJKHEDEN. IN EEN OFFERTE WORDEN DE KOSTEN INZICHTELIJK GEMAAKT.


sMin. 2 DagdelenMaximaal 10 Deelnemers

mMin. 2 Dagdelen11 Tot 18 Deelnemers

l*Min. 75 Minuten Max. 2,5 Uur18 Tot 50 Deelnemers

xl*Min. 60 Minuten Max 1,5 Uur50 Tot 250 Deelnemers

*ALS OPSTART VOOR VERDIEPINGSTRAINING

Naast onze basisformaten bieden wij ook begeleide intervisie en wordt elke training aangeboden in de vorm van een opleiding.

Bel of mail direct voor training / opleiding

neem contact op vraag aan
^