Training / opleiding

Positie en Samenspel

Wilde Kastanje helpt jou als professional om helder expressie te geven aan jouw positie naar leden van een gezin en naar samenwerkingspartners.
In deze training leer je hoe je zicht krijgt op de plek die je inneemt te midden van de verschillende systemen waar je in werkt. Je leert in heldere taal uit te leggen wat jouw taak en functie is tussen de professionals waar je mee samenwerkt. Je leert woorden te geven aan de opdracht die je hebt en aan jouw werkwijze. Ook leer je hoe je de ander, zowel samenwerkingspartners als de cliënt, kan helpen diens zorgen, verlangens en wensen te verwoorden.
Als zowel jouw eigen positie als die van de ander naast elkaar in het licht staan, kan er een samenspel ontstaan waarin optimaal kan worden samengewerkt aan een andere gewenste situatie. De te nemen stappen ontstaan dan vanuit een helder kader en zoveel mogelijk vanuit gelijkwaardigheid.
Met deze training vergroot je je gespreksvaardigheden, je leert systemisch te denken en handelen en je werkt, wanneer gewenst, aan jouw oplossingsgerichte vaardigheden.

DE ONDERWERPEN ZIJN BESCHIKBAAR IN DE TRAINING SMALL, MEDIUM, LARGE EN EXTRA LARGE. WIJ HOUDEN PER FORMAAT EEN BASIS AANTAL STUDIEUREN AAN OM JOU HET BESTE RESULTAAT TE BIEDEN. WANNEER HET ONDERWERP EN GROEPSGROOTTE IS GEKOZEN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP. TWIJFEL JE EN WIL JE OVERLEGGEN? WILDE KASTANJE ONDERZOEKT GRAAG MET JE DE MOGELIJKHEDEN. IN EEN OFFERTE WORDEN DE KOSTEN INZICHTELIJK GEMAAKT.


sMin. 2 DagdelenMaximaal 10 Deelnemers

mMin. 2 Dagdelen11 Tot 18 Deelnemers

l*Min. 75 Minuten Max. 2,5 Uur18 Tot 50 Deelnemers

xl*Min. 60 Minuten Max 1,5 Uur50 Tot 250 Deelnemers

*ALS OPSTART VOOR VERDIEPINGSTRAINING

Naast onze basisformaten bieden wij ook begeleide intervisie en wordt elke training aangeboden in de vorm van een opleiding.

Bel of mail direct voor training / opleiding

neem contact op vraag aan
^