Training / opleiding

Complexe Echtscheidingen

Wilde Kastanje helpt professionals en teams hun positie te bepalen bij signalen die kunnen duiden op complexe scheidingen.

Je leert in deze training werken vanuit meervoudige partijdigheid, met het belang van de kinderen centraal. Je vergroot je vaardigheden in gespreksvoering met diverse betrokken. En je weet na deze training hoe je de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling kan benutten bij complexe echtscheidingen. Zodat jouw interventies eraan kunnen bijdragen dat de situatie voor het kind in een vroeg stadium verbetert.

DE ONDERWERPEN ZIJN BESCHIKBAAR IN DE TRAINING SMALL, MEDIUM, LARGE EN EXTRA LARGE. WIJ HOUDEN PER FORMAAT EEN BASIS AANTAL STUDIEUREN AAN OM JOU HET BESTE RESULTAAT TE BIEDEN. WANNEER HET ONDERWERP EN GROEPSGROOTTE IS GEKOZEN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP. TWIJFEL JE EN WIL JE OVERLEGGEN? WILDE KASTANJE ONDERZOEKT GRAAG MET JE DE MOGELIJKHEDEN. IN EEN OFFERTE WORDEN DE KOSTEN INZICHTELIJK GEMAAKT.


sMin. 2 DagdelenMaximaal 10 Deelnemers

mMin. 2 Dagdelen11 Tot 18 Deelnemers

l*Min. 75 Minuten Max. 2,5 Uur18 Tot 50 Deelnemers

xl*Min. 60 Minuten Max 1,5 Uur50 Tot 250 Deelnemers

*ALS OPSTART VOOR VERDIEPINGSTRAINING

Naast onze basisformaten bieden wij ook begeleide intervisie en wordt elke training aangeboden in de vorm van een opleiding.

Bel of mail direct voor training / opleiding

neem contact op vraag aan
^