Begeleide Intervisie

Begeleide Intervisie Complexe situaties uit eigen praktijk

Reflecteren op je eigen praktijk, samen met je eigen team of vakgenoten. In onze Begeleide Intervisie ga je op regelmatige basis met elkaar aan de slag met complexe situaties uit je eigen praktijk. Onder begeleiding van een ervaren trainer die ook acteert, oefen je gespreksvoering met betrokkenen en samenwerking met collega’s en ketenpartners. De trainer nodigt je uit te kijken vanuit verschillende perspectieven. Door middel van oefeningen, rollenspellen en systeemopstellingen ga je op zoek naar concrete antwoorden op jouw vragen. Je leert je eigen vragen te formuleren en tegelijkertijd te vertrouwen op je eigen kunnen. Zodat je sterker in je schoenen staat.

Deelnemers aan onze Begeleide Intervisies geven vaak terug weer grip te krijgen op hun eigen werk, ook in de meest complexe situaties.
Wilde Kastanje sluit met deze werkvorm ook regelmatig aan bij bestaande casuïstiek overleggen.

DE ONDERWERPEN ZIJN BESCHIKBAAR IN DE TRAINING SMALL, MEDIUM, LARGE EN EXTRA LARGE. WIJ HOUDEN PER FORMAAT EEN BASIS AANTAL STUDIEUREN AAN OM JOU HET BESTE RESULTAAT TE BIEDEN. WANNEER HET ONDERWERP EN GROEPSGROOTTE IS GEKOZEN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP. TWIJFEL JE EN WIL JE OVERLEGGEN? WILDE KASTANJE ONDERZOEKT GRAAG MET JE DE MOGELIJKHEDEN. IN EEN OFFERTE WORDEN DE KOSTEN INZICHTELIJK GEMAAKT.


sMin. 2 DagdelenMaximaal 10 Deelnemers

Naast onze basisformaten bieden wij ook begeleide intervisie en wordt elke training aangeboden in de vorm van een opleiding.

Bel of mail direct voor training / opleiding

neem contact op vraag aan
^