Training / opleiding

Aandachtsfunctionarissen Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

Wilde Kastanje begeleidt (aankomende) aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling bij het uitvoeren van hun taak binnen de organisatie.

Met deze deskundigheidsbevordering leer je jouw positie als aandachtsfunctionaris zichtbaar te maken en te houden in de organisatie. Ook weet je na de training hoe je deze rol handen, voeten en een stem kan geven. Je scherpt je vaardigheden aan in het voeren van gesprekken. En je leert collega’s coachen bij zorgwekkende signalen.

Na deze scholing weet je hoe je op strategisch niveau kan denken en handelen. Zodat jij en je team optimaal bijdragen aan de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld.

DE ONDERWERPEN ZIJN BESCHIKBAAR IN DE TRAINING SMALL, MEDIUM, LARGE EN EXTRA LARGE. WIJ HOUDEN PER FORMAAT EEN BASIS AANTAL STUDIEUREN AAN OM JOU HET BESTE RESULTAAT TE BIEDEN. WANNEER HET ONDERWERP EN GROEPSGROOTTE IS GEKOZEN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP. TWIJFEL JE EN WIL JE OVERLEGGEN? WILDE KASTANJE ONDERZOEKT GRAAG MET JE DE MOGELIJKHEDEN. IN EEN OFFERTE WORDEN DE KOSTEN INZICHTELIJK GEMAAKT.


sMin. 2 DagdelenMaximaal 10 Deelnemers

mMin. 2 Dagdelen11 Tot 18 Deelnemers

l*Min. 75 Minuten Max. 2,5 Uur18 Tot 50 Deelnemers

xl*Min. 60 Minuten Max 1,5 Uur50 Tot 250 Deelnemers

*OOK GESCHIKT ALS OPSTART VOOR VERDIEPINGSTRAINING

Naast onze basisformaten bieden wij ook begeleide intervisie en wordt elke training aangeboden in de vorm van een opleiding.

Bel of mail direct voor training / opleiding

neem contact op vraag aan
^