round
round
HET FORMAAT

Naast onze basisformaten bieden wij ook begeleide intervisie en wordt elke training ook aangeboden als opleiding.

Wil je een training aanvragen? Meer weten over accreditatie, over locaties of over onze tarieven? Ga dan naar praktische zaken!

DE ONDERWERPEN

De aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling is vanuit de overheid beschreven in kaders, protocollen en meldcodes. De uitdaging voor jou en jouw organisatie is: hoe kleur je die kaders iedere dag weer in? Hoe voer je een complex gesprek? Hoe werk je samen om de situatie van cliënten te verbeteren? Hoe leg je een verbinding tussen wat nodig is, wat betrokkenen willen en wat jij kan bijdragen? Toegepast theater, oplossingsgerichte aanpak en systemisch werk zorgen samen voor een dynamische training. Zo leer je én ervaar je hoe je jezelf ontwikkelt. En doe je de kennis en vaardigheden op, die je sterker maken in jouw dagelijkse werk. Om zo, binnen de kaders van de overheid, het verschil te maken voor kwetsbare kinderen en volwassenen.

VRAAG NU DIRECT EEN TRAINING OF OPLEIDING AAN: Vraag Aan
Meer Trainigen

Staat jouw onderwerp er niet bij? Wij ontwikkelen ook training & opleiding op maat.

Contact

Opleiding

Kies je een training bij Wilde Kastanje, dan krijg je meestal je een geaccrediteerde opleiding. Wilde Kastanje staat bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs als opleidingsinstituut geregistreerd. Daarnaast hebben we voor ons opleidingswerk het keurmerk voor professionaliteit en kwaliteit gekregen van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Deze erkenningen maken dat beroepsverenigingen en accrediterende instellingen de trainingen van Wilde Kastanje zien als opleidingstrajecten. In overleg bouwen we onze training op met verschillende onderwerpen rondom de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld. Zo bieden we opdrachtgevers een geaccrediteerd opleidingstraject, dat aansluit bij jouw doelen en die van jouw organisatie.

VRAAG EEN OPLEIDING AAN BIJ WILDE KASTANJE! Vraag Aan
^